Gokkast kopen

Soms zijn mensen zo gek op het spelletje gokkasten dat ze een gokkast willen kopen om er thuis op te spelen. Hier is uiteraard niets op tegen. Je mag als particulier altijd een gokkast kopen. Je mag een gokkast echter niet gaan exploiteren. Je mag dus niet anderen op jouw gokkast laten spelen om echt geld. Hier is namelijk een vergunning voor nodig. Zonder een vergunning een gokkast exploiteren is strafbaar. Voor een gokkast vergunning komen meestal alleen cafés, kroegen en nachtclubs in aanmerking. Vroeger mochten ook snackbars, kantines en restaurants gokkasten aanbieden, maar dat is in de meeste gemeentes tegenwoordig niet meer zo.

Online een gokkast kopen

Als je dus voor eigen gebruik een gokkast wilt kopen is daar niets op tegen. Er zijn dan ook meerdere plaatsen waar jij voor een aantrekkelijke prijs aan een gokkast kunt komen. Vooral sites als Marktplaats en Speurders zijn ideale plaatsen om als particulier een gokkast te kopen. Je kunt hier soms al voor €50 een leuke gokkast vinden. Uiteraard heb je ze ook veel duurder. Als je echt een mooie gokkast thuis wilt hebben staan dan kun je tot wel €500 kwijt zijn.

Voor je een gokkast gaat kopen

Voor je een gokkast in huis neemt moet je wel even goed nadenken of dit echt is wat je wilt. Bedenk wel dat een gokkast veel ruimte inneemt. Voor de woonkamer is het bijvoorbeeld vaak geen ideale plaats. Een gokkast schuif je niet makkelijk even weg in een hoek. Als je dus een gokkast in huis neemt zal het waarschijnlijk een prominente plek innemen. Of je moet bijvoorbeeld aan hobbykamer van aanzienlijk formaat hebben. Dan is het een ander verhaal.

Een tweede punt waar je rekening mee moet houden is dat een gokkast op den duur kan gaan vervelen. Iedere dag hetzelfde spelletje blijft niet voor eeuwig leuk. Ook is het zo dat gratis gokkasten spelen lang zo spannend niet is als gokken om echt geld. Gelukkig is het zo dat je op internet ook wel gokkasten kunt ruilen. Als je dus bent uitgekeken op jouw gokkast kun je deze misschien ruilen met een andere liefhebber. Of je verkoopt de kast weer en koopt een nieuwe.

Een laatste belangrijke punt is dat je op moet passen wat voor gokkast je koopt. Er zijn natuurlijk genoeg kasten in omloop die gedurende hun tijd in gokhallen/cafés en kroegen veel klappen hebben opgelopen. Lang niet alle gokkasten zijn dan ook nog in goede staat. Ga dus niet altijd voor de goedkoopste, maar verzeker jezelf ervan dat een gokkast goed is nagekeken alvorens jij de kast koopt. Het is namelijk zonde en zeer prijzig als de gokkast er al binnen een week mee ophoudt of kuren begint te vertonen.